Actualités  •  Ze života komory

Ohlédnutí za setkáním platformy Sustainable Business Forum - Stravování budoucnosti

Pouze pro členy.
[Translate to Tchèque:]

Letošní první setkání platformy Sustainable Business Forum se zaměřilo na budoucnost potravin a udržitelnost

 

Jaké trendy můžeme v budoucnosti očekávat, pokud jde o potraviny, a jaký vliv bude mít stravování na udržitelnost? Jaké inovace přinášejí tzv. „chytré potraviny“ a jakou roli může hrát konzumace hmyzu (entomofágie) ve stravování? Odpovědi na tyto otázky a mnohé další přineslo letošní první Sustainable Business Forum, které se konalo 23. ledna v multifunkčním prostoru Green Table.

 

Akce, na které se sešlo téměř 70 účastníků, byla zahájena úvodními projevy pěti zástupců českých i francouzských...

Článek je přístupný pouze členům.
Pokračujte ve čtení po přihlášení.

Přihlásit se How to become a member?
Sdílet tuto stránku Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin