Galavečer
Jazyk :
Ve francouzštině a v češtině
spojený s předáváním Cen Francouzsko-české obchodní komory
>> AKCE JE PLNĚ OBSAZENA - MŮŽETE SE ZAPSAT NA ČEKACÍ LISTINU <<
Chcete se zapsat na čekací listinu? Kontaktujte: sarka(@)chambre.cz
Tuto akci by neměl nikdo z francouzsko-české podnikatelské komunity opominout! Na galavečeru FČOK se každoročně sejde více než 170 zástupců nejvyššího vedení firem, vrcholových manažerů a představitelů francouzsko-českých institucí.
Na tento ročník Gala večera vás Francouzsko-česká obchodní komora zve do areálu Pražského hradu a majestátního prostředí Lobkowiczkého paláce*.
Program
Večer s výhledem na celou Prahu
Výhled na Prahu z balkonu Lobkowiczkého paláce je jistě jedním z nejkrásnějších panoramat české metropole! Tento původně renesanční palác ze 16. století přestavěný v barokním slohu vás ohromí svou uměleckou sbírkou i Císařským sálem, kde se uskuteční galavečer FČOK.
Slavnostní francouzská večeře
Potěšte své chuťové buňky večeří v duchu francouzské gastronomie. Od sklenice až po talíř, vše bude oslavou umění žít po francouzsku. U každého stolu bude 10-12 hostů, aby byl dostatečný prostor pro diskuzi a navazování kontaktů.
Slavnostní ceremoniál předávání Cen FČOK
Každý rok se během slavnostního galavečera francouzsko-české podnikatelské komunity udělují Ceny Komory za společenský a environmentální přínos, odolnost a flexibilitu, jakož i za úspěchy, které přispívají k rozvoji francouzsko-českých ekonomických vztahů. V rámci letošního ročníku Cen Francouzsko-české obchodní komory 2022 budou oceněny firmy ve třech kategoriích: Společenská odpovědnost firem (CSR), Firma roku a Francouzský úspěch v České republice.
Cena a podmínky účasti
VIP stůl pro 10 lidí se jménemvašíspolečnosti
Zviditelnění
- Logo na pozvánce a na webové stránce akce
- Pozvánka pro Vaše hosty a partnery
- Vlastní fotodokumentace z akce
Na akci
- 10 osob u stolu
- Přednostní registrace pro Vás a Vaše hosty
- Strategicky umístěný stůl s přednostní obsluhou
- Stůl se jménem Vaší společnosti (a logem)
- 2 lahve Crémantu na stole
Ceny
EARLY BIRD (pouze členské společnosti, platí do 13. května 2022, 23:59 h)
Soukromý stůl pro 10 lidí se jménem vaší společnosti | 30 000 Kč |
Více soukromých stolů | zašleme vám cenovou nabídku |
1 místo | 2 000 Kč |
2 místa | 4 000 Kč |
STANDARDNÍ CENY (od 13. května 2022)
Členská společnost:
Soukromý stůl pro 10 lidí se jménem vaší společnosti | 37 500 Kč |
Více soukromých stolů | cena na vyžádání |
1 místo | 2 500 Kč |
2 místa | 5 000 Kč |
Nečlenská společnost:
1 místo | 5 000 Kč |
Platba a storno
Vstupné můžete zaplatit online přes naše webové stránky. Vaše faktura bude automaticky vygenerována a zpřístupněna ve vaší členské zóně pod záložkou „moje faktury“.
Chcete si na jméno své společnosti rezervovat více stolů? Připravíme vám cenovou nabídku na míru, čím více stolů, tím vyšší sleva.
Registrovali jste se, ale nemůžete se akce účastnit? Můžete bezplatně přenechat svůj vstup jiné osobě. Při zrušení účasti 3 a méně týdnů před akcí vám budeme muset účtovat storno poplatek:
- Storno 21 dní před akcí: 20 % z účtovaného vstupného
- Storno 14 dní před akcí: 50 % vstupného
- Zrušení 7 dní nebo méně před akcí: 100 % vstupného
*V návaznosti na nedávná odhalení zveřejněná v tisku týkající se současného nájemce Slovanského domu, kde se původně měl konat galavečer FČOK, a jeho napojení na Kreml se představenstvo Francouzsko-české obchodní komory na svém zasedání ve čtvrtek 28. dubna jednomyslně rozhodlo přesunout tuto akci na jiné místo. Toto rozhodnutí je v souladu s hodnotami, které Komora zastává, i s podporou, kterou od začátku války Ukrajině vyjadřuje.
Schedule
18:00 - 18:30 | Uvítací sklenička |
18:30 - 19:30 | Slavnostní zahájení a předání cen |
19:30 - 22:00 | Gala večeře |
22:00 - 23:00 | Digestiv a networking |
Partneři
Nabídka
Amuse bouche od šéfkuchaře Jakuba Nováka
Terinka z foie gras s marmeládou z červené cibule, vinným želé a perníkovým kořením
Francouzská kachní prsíčka s medovo-zázvorovým glasée podávané na šťouchaných sladkých bramborech, glazovaná mrkev, rozmarýnový jus
Pistáciový crème brûlée a pralinky
Veganské menu
Amuse bouche od šéfkuchaře Jakuba Nováka
Frisée salát se zelenými fazolkami, hlívou ústřičnou, sušenými rajčaty a lehkým dresinkem z dýňového oleje
Quinoa s příchutí máty a citrónové kúry servírovaná na zeleninovém ratatouille
Ovocné carpaccio s kokosovým sorbetem
Místo konání akce
Galavečer
Akce již skončila