Ohlédnutí za 2. ročníkem mezinárodního turnaje Chambers Golf Cup 

[Translate to Tchèque:]

13. června 2024, jsme měli to potěšení zúčastnit se druhého ročníku mezinárodního golfového turnaje pořádaného ve spolupráci s britskou a norskou obchodní komorou. Tato prestižní akce se konala na nádherném golfovém hřišti na Konopišti a nabídla den naplněný soutěžením, networkingem a přátelskými setkáními.  

Vzrušující herní formát: Texas Scramble  

Účastníci hráli v týmech podle pravidel formátu Texas Scramble, který umožňuje každému hráči přispět ke společnému úspěchu. Každý hráč odpálí svůj míček z odpaliště, poté tým vybere nejlepší pozici pro pokračování a tento proces opakuje, dokud jeden míček nedosáhne jamky.  

Výsledky: Francie v čele!  

V tomto druhém ročníku zazářila Francie, která turnaji dominovala a dva francouzské týmy skončily na stupních vítězů. Tým M2C obsadil první místo a další francouzský tým skončil třetí!  

Rádi bychom poděkovali našim partnerům, Severské obchodní komoře v České republice a Britské obchodní komoře v České republice, za spolupráci a součinnost při organizaci této akce.  

Těšíme se na příští ročník Mezinárodního golfového poháru komor a doufáme, že se k nám připojí ještě více účastníků a společně zažijeme další den plný sportu, strategické hry a přátelských vztahů.