Ohlédnutí za snídaní s French Touch La Belle Vie!

[Translate to Tchèque:]

Včera dopoledne měla Francouzsko-česká obchodní komora to potěšení zúčastnit se v restauraci Obecního domu exkluzivní akce k představení projektu...

Včera dopoledne měla Francouzsko-česká obchodní komora to potěšení zúčastnit se v restauraci Obecního domu exkluzivní akce k představení projektu French Touch La Belle Vie! Tato snídaně, vyhrazená managementu našich členských společností, byla příležitostí představit v předpremiéře galavečer French Touch La Belle Vie!, který se bude konat 18. října 2024 v pražském Obecním domě. 

 

Představení galavečera 

 

Slavnostní večer French Touch La Belle Vie! je prestižní událost oslavující francouzsko-české přátelství. Cílem galavečera, který se bude konat pod záštitou českých institucí a za podpory Francouzsko-české obchodní komory, je podpořit a posílit obchodní vztahy mezi Francií a Českou republikou. Večer bude přenášen v hlavním vysílacím čase na celostátním kanálu České televize a nabídne tak mimořádné zviditelnění francouzsko-české spolupráce. 

 

Mimořádný program 

 

Galavečer French Touch La Belle Vie! nabídne bohatý a pestrý program, v němž se představí talentovaní umělci z obou zemí: 

  • Zaz 

  • Sara Schwab 

  • Yan Destal z MODJO 

  • Vojtěch Dyk 

  • Vesna 

  • duo Jordan Haj & Emma Smetana 

 

Kromě hudebních vystoupení bude součástí galavečera také slavnostní předání cen Business Awards, na kterém budou oceněni nejlepší francouzští a čeští podnikatelé. Půvab a sofistikovanost dodá večeru módní přehlídka haute couture, která slibuje přenést hosty do světa luxusu a elegance. 

 

Překvapení a silné momenty 

 

Během večera se také hosté mohou těšit na spoustu překvapení v podobě vystoupení herců, sportovců a dalších významných osobností. After party, která bude následovat po slavnostním večeru, nabídne jedinečnou příležitost navázat kontakty a posílit pracovní vazby ve slavnostní a přátelské atmosféře. 

 

Setkáme se 18. října 2024 

 

Těšíme se, že se 18. října 2024 potkáme v Obecním domě v Praze na tomto vyjímečném večeru. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost oslavit francouzsko-české přátelství! 

Více informací a registraci na akci naleznete na webových stránkách projektu French Touch La Belle Vie! : French Touch La Belle Vie

 

Francouzsko-česká obchodní komora podporuje tuto prestižní akci a těší se na další příležitost k posílení obchodních vztahů mezi Francií a Českou republikou. Rádi bychom poděkovali French Touch La Belle Vie! za uspořádání této snídaně a za lákavou prezentaci nadcházejícího galavečera.