Ze života komory
Tříkrálový koláč Galette des rois v Cukrárně Saint-Tropez
Včera večer Cukrárna Saint-Tropez nabídla kulinářskou tradici, kterou žádný Francouz nesmí na začátku roku opominout - tříkrálový koláč, francouzsky galette des rois.
V srdci Malé Strany, v prostředí pro tuto událost ideálním - v Cukrárně Saint-Tropez, měli členové francouzsko-české podnikatelské komunity možnost hledat v koláči zapečený symbol krále a přispět tak k udržení tradice, samozřejmě francouzské, ale i komorové.
V úzkém kruhu účastníci ochutnali, a někteří teprve poprvé, frangipánový dort (frangipán je mandlová náplň) připravený naším hostitelem, cukrárnou, kterou znají všichni pražští labužníci.
Níže si můžete prohlédnout fotogalerii z akce a seznámit se s letošním králem a královnou!